- Реакции
- 4.706
Нет. Из России.Удовольствием поедет, даже в один конец, язык знает русский разговаривает свободно. Это ему за счасье. Это у него от мамы я тоже люблю Белоруссию. А вы из Белоруссии?
Нет. Из России.Удовольствием поедет, даже в один конец, язык знает русский разговаривает свободно. Это ему за счасье. Это у него от мамы я тоже люблю Белоруссию. А вы из Белоруссии?
Обязательно почитаюВсе хорошо, спасибо)
Сижу читаю Кропоткина.
Заходите в мою тему, все продвижение там.
Так мы родственники, ставить смайлики не умею, но я тоже машу ручкойНет. Из России.
Так мы родственники, ставить смайлики не умею, но я тоже машу ручкойНет. Из России.
Как найти нужную тему?Все хорошо, спасибо)
Сижу читаю Кропоткина.
Заходите в мою тему, все продвижение там.
Заходите в мой профиль, там будет информация, все темы созданные пользователем И выбираете.Так мы родственники, ставить смайлики не умею, но я тоже машу ручкой
Как найти нужную тему?
Я воспользовалась переводчиком, поэтому может быть непонятно.hello this is Roma,
I am a polynarcoman, i've been addicted to drugs from a very young age, last relapse i had before a week was not euphoric and it really did not feel like coming home or meeting an old friend, it felt diseuphoric and disgusting my familly found some drugs which led to me being caught with drugs, the drugs where some anti psychotics and SSRI's
Last night before they found the drugs i threw away all the mind alerting drus the doctor gave me because they made me feel like my brain is melting or not functional, i was not going to take any other drugs but my brother found the SSRI's i forgot to throw which now makes me look like i got addicted again. So lets get to the point... i hate drugs, all of them from an diazepam pill to cocaine and 5cladba(spice) they make me feel diseuphoric and make me hate myself , i was not go continue the use and threw away all of them but i look like a drug addict to my family again, for anyone who is having or had the same experience all i have to say is for myself they make me diseuphoric and disgusted.
I even started to hate alcohol which has nothing to do with the drugs.
Ну алкашем его точно не назвать, он знает на счет алкоголя, спасибоЯ воспользовалась переводчиком, поэтому может быть непонятно.
Вот это объясните своими словами:
Про алкоголь, скорости и аптечных наркоманов хотела сказать. Что как правило в срыву таких наркоманов легко подталкивает алкоголь. И хорошо, что он ему разонравился.
Потому что вообще всего наркомана бухают на откатах, а потом бухают - чтоб ослабить разум и разрешить себе употребить.
You write that alcohol has nothing to do with drugs. But these are two types of intoxication, which replace one another.
Most speed junkies and drugstore junkies just alternate between them.
What thoughts prompted you to use after a year of sobriety? You went to the marathon, do I understand correctly? Almost a week.
How did you feel after?
Was it worth it?
Yes, to carry you down again. And what do you think: was it a single breakdown that helped you make sure that it is better to live with a sober head? Or do you still dream of euphoria?
I went on a drug marathon, to find euphoria but i never did thats why i did so many drugs in such a shor time, yet still i didn't find euphoria that i was looking for, maybe because a year of soberity made me realize how distructive drugs are and what have they made out of me, anyway i didn't find what i was looking for and at the end i had nothing more or no more drugs to try so i stopped and had no will to do any more.Я воспользовалась переводчиком, поэтому может быть непонятно.
Вот это объясните своими словами:
Про алкоголь, скорости и аптечных наркоманов хотела сказать. Что как правило в срыву таких наркоманов легко подталкивает алкоголь. И хорошо, что он ему разонравился.
Потому что вообще всего наркомана бухают на откатах, а потом бухают - чтоб ослабить разум и разрешить себе употребить.
You write that alcohol has nothing to do with drugs. But these are two types of intoxication, which replace one another.
Most speed junkies and drugstore junkies just alternate between them.
What thoughts prompted you to use after a year of sobriety? You went to the marathon, do I understand correctly? Almost a week.
How did you feel after?
Was it worth it?
Yes, to carry you down again. And what do you think: was it a single breakdown that helped you make sure that it is better to live with a sober head? Or do you still dream of euphoria?
Or maybe you didn’t find euphoria because her drugs themselves do not produce?I went on a drug marathon, to find euphoria but i never did thats why i did so many drugs in such a shor time, yet still i didn't find euphoria that i was looking for, maybe because a year of soberity made me realize how distructive drugs are and what have they made out of me, anyway i didn't find what i was looking for and at the end i had nothing more or no more drugs to try so i stopped and had no will to do any more.
I don't find the narcotic values of alcohol because i rrally dont like it, i was allways just there, and i hate to drink now, i didn't even drink in the drug marathon and stipl don't want to.
= "Valeria, post: 480139, member: 192"] Or maybe you didn't find euphoria because her drugs themselves do not produce?Or maybe you didn’t find euphoria because her drugs themselves do not produce?
Drugs can only waste your body's resources! They don't create anything new.
And behind deceptive joy, buzz - we lose health, vitality, good brain function.
Your marathon only ended because the drugs came to an end, right?
Do you think that this way of life will lead you to success? Will you be satisfied with yourself in 7-10 years of such a life?
Do your friends use drugs?
Answer yourself to the question:
Why are you so dismissive of alcohol, but not experiencing the same attitude to drugs? Who do you think are drug addicts?
Оксана, пересказы свомим словами- развитие новый нейронных связей.Говорю пиши больше. Отвечает-зачем? Спрашиваю по тексту-,видно, что слушал и в теме. Он отвечает на задания в личном кабинете, но понял, что никто не смотрит ответы, а только я их читаю. По этому и писать некому, а я и сама с ним поговорю и спрошу без изложения и т.д. говорит-хочешь перекапирую текс?
Да еще говорит, что тяги нет и смысла в употреблении перестал видеть. Это как человеку который в году 10 раз неудачно женился отговаривать от следующего брака-он и сам не хочет. Говорит , что в последние 2 мес перепробовал, все что нашел и все не то. Короче, кроме на утро опухшей морды, проблем дома и наработе и просаженных денег, которые сам и зарабатывает ни какого кайфа нет.
Ребята, что вы мне посоветуете ? И еще на счет прессинга? Ну не кидаться же мне на него скулаками ?все делает, что надо и по инструкции
Вот он говорит что сделать- ставьте условие- писать статьи как Вам надо.. Стыдно когда словила было, а сейчас говорит , что мне сделать, что бы вернуть ваше доверие? Говорит, что он скот, ублюдок, тварь.. но я ему не верю.... ранно об этом говорить.
Оксана, пересказы свомим словами- развитие новый нейронных связей.
Прочёл-написал- обсудил с Вами- эффект двойной.
Вы по ходу раскрывайте, пусть примеры приводит, что то рассказывает. Вычленяйте из его рассказов наркоманское мышление, заостряйте на нём внимание и поясняйте " все накроманы так думают, так поступают, это потому, что больны, но я тебя вылечу..."
Как только выходит на ноту с Вами равенства- гасите, ты пока что нарк, выбирать копировать-не копировать- я буду, а ты - под плинтус, торч вонючий.
Вы задружили с ним рано.
Так мы родственники, ставить смайлики не умею, но я тоже машу ручкой
Как найти нужную тему?